Geef je op voor de verkiezing OR lid van het jaar 2017

eigenwijs banner groot

Wij zijn op zoek naar dat eigenwijze OR lid met een eigen wijs.

Eigenwijs, met een eigen wijs, een eigen wil, een tikje eigenzinnig, altijd bereid het eigen wijze standpunt toe te lichten. Herken jij dat OR lid in je eigen OR? Iemand die zich vol enthousiasme en energie in de medezeggenschap gooit, aanstekelijk is voor iedereen? Die door een eigen wijs er mede voor zorgt dat de besluitvorming beter wordt?  Meld dit OR lid aan als kandidaat voor de OR lid verkiezing van het jaar! Doe dat voor 15 november a.s.

Ondernemingsraden nemen verantwoordelijkheid bij het zoeken naar oplossingen en antwoorden voor soms ingewikkelde vraagstukken. OR leden verdienen meer aandacht en respect voor al het werk dat ze verzetten.

Noteer alvast 14 december in je agenda. Dan vindt de verkiezing van het OR lid van het jaar 2017 plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Ook dit jaar organiseert de Branchevereniging voor de medezeggenschap deze verkiezingen om OR leden in het zonnetje te zetten en om het belang en plezier van medezeggenschap te benadrukken. Dit jaar is het thema EIGEN-WIJS.

Hierbij nodigen wij jullie uit een mede OR lid voor te dragen die de titel verdient!

Klik hier voor meer informatie en om het inschrijfformulier in te vullen.

Geef een reactie