Aansluiten bij Cintea?

collega%20def

Cintea is een unieke coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk. De aangesloten trainers zijn als coöperant mede-eigenaar van Cintea.

Onze vorm van samenwerking uit zich in:

  • onderlinge uitwisseling van informatie, kennis, kansen, netwerk en leads;
  • gezamenlijk initiatieven in de markt;
  • een gemeenschappelijke marketingstrategie om zowel de naam Cintea als onszelf als professionals in de markt en in de sociale media te profileren;
  • diverse kleinere zaken als één loket voor al onze Klanten, gezamenlijke scholing (PE-punten), gerichte administratieve ondersteuning, een nieuwsbrief, Klantendagen, etc.

Cintea bekostigt het samenwerkingsverband door een vaste afdracht van de coöperanten over de gerealiseerde omzet. Hiermee toont Cintea zijn coöperatieve karakter waar ieder lid een gelijkwaardige stem heeft en naar eigen draagkracht bijdraagt. Een samenwerkingsverband waar wij erg trots op zijn!

Bent u een trainer, coach, adviseur of mediator en heeft u uw sporen verdiend in het vak? Wilt u zelfstandig kunnen werken, maar wel op hoog niveau kunnen sparren met deskundige collega’s? Dan bent u wellicht onze nieuwste collega. Interesse? Neem dan contact met op ons op.

CINTEA, professionals in medezeggenschap
tel 033 4654026
info@cintea.nl

Print Friendly, PDF & Email