De OR in een familiebedrijf

Wat zijn de specifieke kenmerken van het familiebedrijf?
En wat de risico’s en de invloed die dit heeft op de rol die u als OR kan vervullen?
Leer in deze workshop de levenscyclus en de valkuilen van het familiebedrijf herkennen waardoor u als OR in staat bent om proactief te zijn.

Medezeggenschap bij een familiebedrijf vertoont veel overeenkomsten met medezeggenschap in andere ondernemingen, maar toch is er ook een verschil. De familie beslist mee op het gebied van opvolging, strategische beslissingen en communicatie. Een familiebedrijf heeft een andere dynamiek en voor de OR is het belangrijk om die te kennen en daar op te anticiperen.

Resultaat
In deze workshop krijgt u inzicht in de dynamiek van het familiebedrijf. Leert u hoe de OR zich proactief kan opstellen t.a.v. de risico’s van het familiebedrijf en de eventuele gevolgen voor het personeel.

Tip
Wilt u weten wat wij naast deze workshop aanbieden op het gebied van familiebedrijven en/of ondernemingsraden? Bent u op zoek naar een adviseur of mediator om meer uit de ondernemingsraad te halen. Of zit u met een concrete vraag over bijvoorbeeld de rechten van een OR bij een familiebedrijf ? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Praktische informatie
Duur: een dagdeel
Materiaal: deelnemers krijgen tijdens de cursus een syllabus
Groepsgrootte: maximaal 15 deelnemers
Investering: € 175,-
Data: in overleg
Accommodatie: in overleg

Aanmelden

  • Vul de naam van de training of workshop in.
  • Naam deelnemer 2Naam deelnemer 3Naam deelnemer 4 
    Vul hierboven de voor- en achternaam in.
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.